Beuink adviseert en helpt klanten bij het realiseren van prestatieverbeteringen met behulp van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Wij zijn actief op het raakvlak van bedrijfsprocessen, organisatieontwikkeling en ICT.
Steenhouwerstraat 23
8043 DA Zwolle
T 038 - 420 12 35
info@beuink.nl

Implementatie

figuur1Implementeren is in de organisatieadvies wereld geen populaire bezigheid. Veel bureaus houden zich liever bezig met het geven van adviezen dan het daadwerkelijk realiseren van veranderingen.  Het implementeren laten ze liever over aan de klant en leverancier.

In onze visie is implementeren onlosmakelijk verbonden met het geven van advies en het daadwerkelijk realiseren van prestatieverbeteringen. Er zit een belangrijke wisselwerking en synergie tussen  implementatiekennis en -ervaring en het kunnen adviseren over ICT strategie en selectie vraagstukken.

Beuink helpt bij het implementeren van ERP/CRM pakketten en het daadwerkelijk realiseren van de beoogde prestatieverbeteringen, soms van het begin tot eind, soms op een deelaspect of op ad hoc basis.  Meer informatie over de mogelijkheden vind u in de onderstaande gestandaardiseerde implementatiediensten.

Projectmanagement

 

Project Assurance

 

Ad hoc projectbegeleiding