Beuink adviseert en helpt klanten bij het realiseren van prestatieverbeteringen met behulp van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Wij zijn actief op het raakvlak van bedrijfsprocessen, organisatieontwikkeling en ICT.
Steenhouwerstraat 23
8043 DA Zwolle
T 038 - 420 12 35
info@beuink.nl

E-Business

E-Business

Veel bedrijven vragen zich af: Hoe kan ik E-Business mogelijkheden slimmer inzetten voor mijn bedrijf? Wat gaat me dit kosten en wat levert het op? Hoe implementeer ik Internet in mijn organisatie, en welke bedrijfsprocessen moet ik aanpassen?

Beuink helpt u graag deze vragen te beantwoorden en bij het realiseren van E-business doelstellingen. Beuink heeft ruime ervaring met het begeleiden van ondernemingen die op basis van visie en strategie de juiste keuzes willen maken uit de enorme mogelijkheden die E-business biedt.

 

Het verschil

Al vanaf de start heeft Beuink met haar E-business dienstverlening onderscheidend willen zijn. Niet als een reclamebureau dat zich genoodzaakt ziet iets met Internet te gaan doen, of als een IT-bedrijf dat een nieuw softwarepakket kan aanbieden om dit vervolgens te gaan programmeren. Beuink heeft zich gespecialiseerd in het implementeren van bedrijfsverbeteringen met behulp van Internettechnologie.

 

Specialisatie

Beuink heeft een duidelijke keuze gemaakt om eerst samen met haar klanten een Internetstrategie te ontwikkelen. Op basis van de visie en strategie van de klant, worden duidelijke doelstellingen gesteld, waaraan de E-business activiteiten moeten gaan voldoen. In veel gevallen biedt Internettechnologie nieuwe strategische mogelijkheden, wat kan leiden tot een bijstelling van de huidige strategie.

 

Realisatie

Beuink staat u graag ter zijde bij het realiseren van de Internetstrategie. Of het nu gaat om promotieaspecten, inhoud van de dienst, vormgeving, technische aspecten, organisatorische implicaties of juridische, logistieke en markttechnische consequenties, Beuink optimaliseert en bewaakt continu de samenhang in alle deelaspecten van het project. Beuink selecteert de juiste specialisten voor u. Hiertoe beschikken wij over een uitgebreid kennisnetwerk. In veel gevallen werken wij samen met bestaande relaties, zoals uw reclamebureau of met specialisten uit uw eigen bedrijf.

Wilt u meer weten over het selecteren en implementeren van E-business, dan kunt u hier klikken en uw naam en bedrijfsgegevens invoeren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.