Steenhouwerstraat 23
8043 DA Zwolle
T 038 - 420 12 35
info@beuink.nl

Onze mensen

Zelfstandige professional

Beuink organisatieontwikkeling en automatisering is op 21 juli 1998 als eenmanszaak opgericht door Han Beuink. Sindsdien is Han binnen dit bedrijf als zelfstandig professional en organisatieadviseur actief op het raakvlak van bedrijfsprocessen, organisatieontwikkeling en ICT. Voor meer informatie over Han…….Frofiel van Han op Linkedin 

 De kracht van samenwerken

Met het groter en complexer worden van projecten ontstond er een groeiende vraag naar aanvullende expertise zoals financiën, coachen, training, HRM, ICT infrastructuur, etc.

Omdat Han Beuink gelooft in de kracht van zelfstandig ondernemerschap en om aan de groeide vraag naar aanvullende expertise te voldoen, besloten om Beuink door te laten groeien als netwerkorganisatie. Een organisatie waarin naast Han ook andere Zelfstandige Professionals kunnen samenwerken aan klantprojecten van Beuink. Zelfstandige Professionals zijn pure specialisten met enthousiasme voor en kennis van hun vak. Zelfstandige Professionals zijn bijzonder waardevol gebleken voor klanten van Beuink.

Om de groei als netwerkorganisatie verder te faciliteren is Beuink aangesloten bij de ‘Netwerkonderneming’, een actieve vereniging van Zelfstandige Professionals.

Kennisnetwerk van mensen

Beuink heeft een uitgebreid kennisnetwerk met toonaangevende specialisten kunnen opbouwen. Deze specialisten bestaan uit zorgvuldig geselecteerde zelfstandige professionals die opdrachten uitvoeren in naam van Beuink. De regie wordt gevoerd door een centraal en efficiënt projectbureau.

Indien nodig kan naar behoefte aanvullende specifieke kennis geselecteerd worden uit het kennisnetwerk.

Kunt u ook als zelfstandige professional bedrijfsprocessen verbeteren voor klanten van Beuink? Stuur een gemotiveerde brief en CV naar info@beuink.nl