Beuink adviseert en helpt klanten bij het realiseren van prestatieverbeteringen met behulp van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Wij zijn actief op het raakvlak van bedrijfsprocessen, organisatieontwikkeling en ICT.
Steenhouwerstraat 23
8043 DA Zwolle
T 038 - 420 12 35
info@beuink.nl

Profiel

Beuink staat voor het succesvol realiseren van prestatieverbeteringen met behulp van informatie en communicatietechnologie.

In dit proces van prestatieverbetering helpt Beuink haar klanten als eerst een visie en strategie op het gebied van ICT te ontwikkelen. Vervolgens worden zakelijke bedrijfsapplicaties, internet en ICT toepassingen geselecteerd en geïmplementeerd.

Wij zijn in het hele proces van kwetsbaar idee tot tastbare werkelijkheid actief, soms van het begin tot eind, soms op een deelaspect. 

Organisatie

Beuink is in 1998 opgericht en houdt zich sindsdien exclusief bezit met het realiseren van prestatieverbeteringen met behulp van informatie en communicatietechnologie.

In 2007 is Beuink als eenmanszaak overgegaan naar een Besloten Vennootschap.

Missie

De komende vijf jaar zullen veel bedrijven en organisaties hun concurrentiepositie kunnen versterken als zij de innovatieve mogelijkheden van ICT beter dan gemiddeld weten te benutten. Bedrijven die openstaan voor deze visie, staan wij graag met raad en daad bij.       ** Lees meer

Onze meerwaarde

Veel bedrijven staan voor de belangrijke keuze; of voortgaan op de huidige weg, of na een gerichte analyse van koers veranderen, waarbij ICT een belangrijk breekijzer voor verandering kan zijn. ** Lees meer

Onze mensen

De mensen van Beuink helpen u met het verbeteren van uw bedrijfsprocessen met behulp van informatie en communicatietechnologie. ** Lees meer